Nyheter

5 Juli, 2016

Nu ingår Lahega Kemi i NC Lahega Koncernen

NC Lahega slår samman sina verksamheter A Clean Partner och Lahega Kemi!

North Chemical och Lahega får i och med sammanslagningen över 5000 kunder över hela landet och ytterligare ett antal i andra länder. Därmed blir det sammanslagna företaget ett av de största i landet i sin bransch och kan erbjuda dig som kund ett bredare sortiment av högkvalitativa produkter än någonsin tidigare. Sammanslagningen innebär större möjligheter att utveckla och erbjuda bra produkter och tjänster till båda företagens kunder, samt förbättrade möjligheter att ge råd och stöd till dig som kund. Arbetet med att utveckla sortimentet och samordna produktionen har redan inletts.

Sammanslagningen innebär att vissa kunder får ny kundansvarig, eftersom den gemensamma säljorganisationen delvis struktureras på annat sätt än hittills. Vissa säljare ges utökat ansvar för specifika kundgrupper oavsett geografisk placering, andra ges utökat geografiskt ansvar. Oavsett detta kommer alla att kunna erbjuda de sammanslagna bolagens utökade sortiment. Den nya säljorganisationen kommer också att ges kompetensutveckling och verktyg för att bättre än någonsin kunna lösa våra kunders utmaningar, och kunna ge alla våra kunder de fördelar som kommer via de sammanslagna bolagens ökade leveransförmåga.

Så påverkas du som kund

  • Genom sammanslagningen kommer du att erbjudas ett bredare sortiment än tidigare, till stor del tillgängligt även via webshop för att underlätta snabba och enkla beställningar.

  • Snabba leveranser och mycket hög leveranssäkerhet.

  • I det fall du som kund får ny kundansvarig har du redan kontaktats eller kommer inom kort att kontaktas.

 Tills vidare kommer order från A Clean Partner hanteras och faktureras ifrån Rörvik och order från Lahega hanteras och faktureras från Helsingborg enligt tidigare gällande villkor.

Vi ser fram emot vidare samarbete, och hälsar dig välkommen till ett bolag med produkter och resurser som bättre än någonsin hjälper dig driva och utveckla din verksamhet! 

Kundtjänst North Chemical
Rörvik: 0382-219 80
info@northchemical.se

Kundtjänst Lahega
Helsingborg: 042-25 67 00
info@lahega.se

 

Dan Viberg

Försäljningschef Fordon och Industri 0709-101712

dan.viberg@lahega.se

Tillbaka