Fordonsrengöring

Fordonsrengöring

Vi vet hur fordon ska rengöras

A Clean Partner arbetar nära små- och stora företag inom en rad olika grenar av transportsektorn. Produktutveckling och nya lösningar som både möter tekniska förändringar och miljökrav är en viktig del av de helheltslösningar vi kan erbjuda våra kunder.

Våra tjänster och produkter omfattar allt från manuell fordonsvård till biltvättanläggningar för personbilar, tunga fordon och tåg. Vi har även bilvårdsprodukter för tillverkare, bilhandlare samt återförsäljare. Genom vår starka rikstäckande organisation med egna säljare och lokala återförsäljare erbjuder vi snabb-, kompetent- och lokal service.

En kompetent partner

Vi delar med oss av vår kunskap genom rådgivning och utbildningar. Vi gör uppmätningar av kemåtgången i tvättanläggningar för att hjälpa kunder att hålla koll på förbrukningen och därmed de verkliga kostnaderna.

Utveckling av nya produkter och system är en förutsättning för att garantera ett bra resultat både när det gäller miljö, ekonomi och tvättresultatet. Vi lägger stor vikt vid forskning och utveckling av produkter och system på vår fabrik i Alingsås.

Certifierad provtagning

A Clean Partner har utbildad personal för att göra veckoprov eller dygnsprov i tvättanläggningar.

Vår katalog för fordonsvård visar endast ett urval av våra produkter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev